- -

Page tree

La llicència d'ús per a la base de dades SABI, concedeix a la UPV l'ús, consulta, i anàlisi de dades sense límit. Permet les exportacions controlades, amb un límit de registres/empreses per períodes de 7 dies. Quan s'esgoten les descàrregues per haver arribat al límit, cal esperar fins a la setmana següent en què el comptador es torna a posar a 0. És normal que en moltes ocasions es trobe bloquejada la possibilitat de descàrrega atès que no hi ha límit per usuari, sinó que el límit és per a tota la UPV, i hem detectat que en alguns períodes de temps certs usuaris procedeixen individualment a descàrregues massives en una única sessió. 

A més, recordem que aquestes dades descarregades en la UPV només es poden utilitzar amb finalitats acadèmics i d'investigació. No poden ser extretes per a finalitats comercials o per a subministrar informació a empreses externes.  

Des de SABI ens indiquen que la manera d'evitar el bloqueig és substituir les exportacions massives a Excel per l'ús del sistema d'anàlisi que ofereix la base de dades. D'aquesta manera és possible realitzar comparatives de grups d'empreses o segmentacions que oferisquen les dades agrupades sense necessitat d'exportar la dada de cadascuna de les empreses.  

En aquesta imatge es pot veure com accedir a aquest mòdul: 
 

Et recomanem que consultes la nostra guia sobre SABI, i si necessites formació pots sol·licitar una cita amb una bibliotecària


  • No labels