- -

Page tree

D'una banda has de lliurar els documents que figuren en la factura en la Unitat de Catalogació (1a planta de la Biblioteca Central). Si eres al campus d'Alcoi o Gandia els lliuraràs en les seues corresponents biblioteques. Els documents quedaran depositats a la biblioteca fins que t'avisem perquè passes a arreplegar-los. 

D'altra banda has de crear un poli[Sol·licita] indicant en el camp "Asunto" el Departament o Entitat UPV i la ubicació dels documents (escola, grup d'investigació, etc.). A més, has d'incloure com a adjunt el PDF original de la factura (no escanejada). Si eres al campus d'Alcoi o Gandia també hauràs d'adjuntar diverses pàgines escanejades en PDF per a cada document a catalogar on figure informació bibliogràfica rellevant: portada (pàgina on figura el títol), contraportada (part posterior de la portada on figura l'ISBN, editorial, etc.) i índex, a més del nombre de pàgines, altura en centímetres i qualsevol material que acompanye al document. 

Si les dades de la factura són correctes i es corresponen amb els documents lliurats, rebràs una notificació validant les dades de la factura. Per a tramitar el cobrament de la factura on corresponga, has d'incloure aquesta notificació com un arxiu adjunt. 

Realitzada la catalogació, rebràs un avís indicant-te que ja pots arreplegar els documents en la Unitat de Catalogació (o biblioteca de campus). 

Tens tota la informació a la web de la biblioteca.