- -

Page tree

Per a cadascuna de les curses s'obri un període d'inscripció almenys 15 dies davant de cada prova.

Les inscripcions es fan de forma presencial en l'oficina d'informació del Servei d’Esports en dates i hores que s'indiquen en la informació de cadascun dels esdeveniments.

En inscriure't en una cursa quedes inscrit automàticament al circuit també i per tant a les següents curses (no és necessari que et tornes a inscriure en la resta).

 En el moment de la inscripció rebràs un dorsal amb un xip pegat que registrarà les teues dades en cadascuna de les curses en la qual participes. Aqueix dorsal és únic per a totes les teues curses (l'has de guardar per a les següents).

-la inscripció al Circuit o a les curses té algun cost?

No hi ha cost d'inscripció. No obstant això, en la recollida del dorsal, cal introduir 2€ en la guardiola Solidària que s'obrirà després de la Sant Silvestre Solidària UPV.

La Sant Silvestre Solidària UPV porta sempre associada l'ajuda a alguna ONG o projecte solidari. Els diners arreplegats en la Guardiola Solidària a través de les vostres aportacions es destinarà íntegrament a una d'aqueixes causes.

-Puc inscriure a alguna persona que no és de la UPV?

Els Socis d'Esports UPV tenen la possibilitat d'inscriure a una persona NO UPV al Circuit de Carreras.

La petició d'inscripció d'una persona NO UPV al Circuit  es realitzarà  a través de la plataforma poliSolicita, únicament el mes de setembre i en el període que s'indique en la normativa de cada edició del circuit de Curses UPV.

  • No labels