- -

Page tree

Una vegada feta la matriculació, tens dues opcions:

- Triar un dels TFG/TFM disponibles en l’oferta general.

- Presentar una proposta de TFG/TFM avalada per un tutor o tutora.

Com seleccione un TFG/TFM de l’oferta general?

La Universitat Politècnica de València disposa del programa de gestió de TFG/TFM denominat EBRÓN, accessible a través de la teua intranet, on has de seleccionar el TFG/TFM que t’interesse. Una vegada has accedit al TFG/TFM, pots consultar el Manual de l’alumne per a l’oferta del TFG, que indica el procés que cal seguir i altres qüestions relacionades amb els requisits tècnics necessaris.

Quan s’obri el termini d’una oferta general, reps una notificació que t’indica el termini per a sol·licitar treballs entre els proposats sense assignar.

Quan més d’un estudiant opta pel mateix TFG/TFM, l’assignació es fa segons l’ordre en el qual cada sol·licitant ha efectuat la matrícula del TFG/TFM.

Una vegada feta l’assignació, reps una notificació perquè pugues consultar-ne el resultat.

En cas que no t’assignen un TFG/TFM, pots sol·licitar-ne un en la pròxima oferta general que es publique.

Què és i com presenta un TFG/TFM avalat per un tutor o tutora (concertat)?

És un TFG/TFM en què el títol i la temàtica han sigut conciliats amb un tutor o tutora i tots dos, estudiant i tutor, estan d’acord a desenvolupar aquest treball. En aquest cas no cal anar a l’oferta pública de TFG/TFM, i el tutor o tutora inclou el treball i les dades de l’estudiant en l’aplicació Ebrón en la convocatòria corresponent.

Quant de temps tinc per a sol·licitar un TFG/TFM?

Una vegada feta la matrícula en l’assignatura de TFG/TFM, el teu centre publica els terminis d’oferta per al curs actual. Així, depenent del centre, aquests terminis varien i pot haver-n’hi més d’un al llarg del curs. És important que consultes l’aplicació disponible en la intranet per a gestió de TFG/TFM (EBRÓN) i el correu electrònic, perquè t’arribarà un avís quan s’òbriga el termini d’oferta.

I si vull canviar el TFG/TFM?

El TFG/TFM assignat pel teu centre té una validesa de dos cursos acadèmics.

No obstant això, si abans d’aquesta data vols canviar el teu títol de TFG/TFM, pots fer-ho en l’aplicació disponible en la intranet per a gestió de TFG/TFM (EBRÓN). Si vols canviar de tutor o tutora i treball, has de sol·licitar-ho per escrit al teu centre d’estudis.

En els dos casos, la CAT (comissió acadèmica del títol) del teu centre estudia la petició i pren una decisió.

Fins quan em puc matricular del TFG/TFM?

La matrícula del TFG/TFM pot fer-se efectiva en qualsevol data del curs fins a trenta dies naturals després de la data màxima del lliurament d’actes del primer semestre.

Fins quan puc desmatricular-me del TFG/TFM?

Pots sol·licitar l’anul·lació de matrícula del TFG/TFM, sempre que no l’hages presentat a defensa, fins a trenta dies naturals després de la data de lliurament d’actes del primer semestre. A més, pots anul·lar-la si en acabar el curs no compleixes els requisits acadèmics que et permeten defensar el TFG/TFM (tenir les altres assignatures o crèdits superats).

Puc sol·licitar el reintegrament de taxes de la matrícula del TFG/TFM?

L’anul·lació de la matrícula del TFG/TFM no comporta devolució de taxes, llevat que no s’haja sol·licitat tema i tutor o tutora del treball, o quan el treball no puga presentar-se perquè no s’han superat els altres crèdits del títol.

 

  • No labels