- -

Page tree

Per a la realització d’estades a l’estranger de persones titulades UPV.

Què és el Programa per a persones titulades de lliure mobilitat?

El Programa Lliure Mobilitat va dirigit a la formació en habilitats professionals dels acabats de titular de la UPV en l'àmbit internacional a través de la realització de pràctiques en empreses que no puguen realitzar-se mitjançant els altres programes de la UPV, oferint com a ajuda financera l'assegurança de salut, accidents i de responsabilitat civil.

Quan se sol·licita el Programa per a persones titulades de lliure mobilitat?

En qualsevol moment de l’any enviant per correu electrònic la documentació com a mínim 15 dies hàbils de la data d'inici de l'estada. Les bases es poden consultar ací: punxa ací.

Què cal fer o presentar per a tramitar una estada dins del Programa per a persones titulades de lliure mobilitat a l’estranger?

Tota la documentació necessària per a la sol·licitud està publicada en les bases del Programa de la pàgina web del Servei Integrat d’Ocupació. Per a més informació, punxa ací.

Qui cerca l’empresa per a participar en el Programa per a persones titulades de lliure mobilitat?

És la mateixa persona titulada qui ha de cercar l’empresa més adequada segons el seu perfil i preferències. El Servei Integrat d’Ocupació ajuda en la tasca de cerca d’empresa posant a la disposició de la persona titulada, en la pàgina web, una sèrie d’ofertes d’empreses, punxa ací.